PR-Houses, Via della Principessa

Location: Livorno, Italia
Year: 2001-2005

With: z-ax architetti

Through the terraced typology the unit follows the stepped terrain. The direct view of the sea has determined the choice of an architecture sensitive to transparency and depth: from each of the habitable spaces it is possible to enjoy the view and reach the outside. The exposed reinforced concrete is intended as a continuous ribbon that reveals in the fa├žade the structure and makes the section of the building clear.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi